De voordelen van een buitenlamp met sensor

De voordelen van een buitenlamp met sensor

buitenlampencenter No Comment
Uncategorized

In deze tijd zijn mensen bang voor nachtelijke inbraken, dieven die gemakkelijk toegang zoeken tot uw woning en die niet gezien willen worden. De outdoor sensorlampen zijn er speciaal voor gemaakt om dieven af te schrikken en de buitenbeveiliging te optimaliseren. Onze bewegingsmelders worden geactiveerd zodra er beweging gedetecteerd wordt dus een goed werkend afschrikmiddel tegen inbrekers. De buitenlampen met sensors plaats men in de buurt van hekken, achterdeuren, poorten en andere gebieden die extra licht nodig hebben in het donker.


Onze sensor lampen werken met elektronische ogen die door infrarode hittegolven objecten detecteren. Warmere objecten zoals mensen en dieren worden daardoor meteen gedetecteerd. Er zijn verschillende soorten lichtsensoren zoals de fotocel sensor of foto weerstand sensor die aangaat zodra er beweging is.

De programmeerbare lichtsensoren zijn te verkrijgen als buiten lichtsensor, veiligheid lichtsensor, stoplicht sensor, automatische lichtsensor of ambient lichtsensor. Een lichtsensor kan deel uit maken van een veiligheid of beveiligingsapparaat. Onze buitenlampen met sensoren worden gemaakt van duurzame en hoogwaardige materialen en helpen u om uw elektriciteitsrekening te besparen. Vooral als u de energiebesparende Led lampen gebruikt of de zonne-energie lichten.

De motion buitenlamp schijnwerpers zijn van helder glas voor het maximalisten van de verlichting, de behuizingen zin carrosseriebestendig, vaak gegoten uit aluminium. Ze zijn indien u dat wenst met een timer instelbaar en de bewegingssensor is ook verstelbaar. Een buitenlamp met sensor dient voor de veiligheid rondom uw huis of het nu een schijnwerper betreft,of een spotlight.

Men kan de bewegingsmelders op stroom aansluiten maar er zijn ook batterij aangedreven bewegingssensors. Die draadloos gemonteerd kunnen worden maar toch voor uw veiligheid en gemak dienen. Bij de laatste categorie is er geen elektricien nodig en kunt u makkelijk de sensorlamp zelf installeren op deuropeningen, bij garages, schuren, hekken en zelfs bij bomen. Elke buitenverlichting is in te stellen op helderheid en voor uw gemak kan er zelfs een afstandsbediening bij.

De led spotlights dienen voor uw eigen gemoedsrust en er zijn meerdere modellen waaruit men kan kiezen. Het zijn weerbestendige buitenlampen met vaak verstelbare koppen die dienen voor een onmiddellijke beveiliging. Zelfs indien uw weg bent zoals op een vakantie gaan de lampen branden rondom uw huis en dat zorgt voor een veilig gevoel. Bewegingssensoren hebben al in het verleden bewezen dat deze minder criminaliteit tot gevolg hebben, dus waarom maakt ook u niet deze keuze.